Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Huidverbetering


Soms loop je tegen problemen aan met je huid en weet je niet welke behandeling je nou bij een schoonheidssalon moet kiezen.

Dan is deze behandeling wat voor jou!  Je kan het zelf helemaal invullen zoals je zelf wilt. En voor de rest gaan we aan het begin van deze behandeling een huid analyse  doen en daaruit geef ik mijn advies, wat op dat moment het beste is om je huid mee te gaan behandelen.Waaruit kan zo'n behandeling  nou bestaan:

- Het gebruiken van de skinscrubber, een apparaatje die ik voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken, zoals het grondig schoonmaken van de porien of juist bepaalde serums goed en dieper de huid in te laten sluizen.

- Stoomapparaat

- Bindweefsel

- Cupping, misschien ken je het wel, de cups die vacuum worden gezogen op de huid, om zo de doorbloeding te stimuleren en waardoor de huid weer aan het werk wordt gezet.

- Onzuiverheden verwijderen we natuurlijk altijd.

- Peeling

- Lysing

- Detox clay mask

- Golden eye pads


Dit is een rijtje wat er dus in een behandeling gebruikt kan worden, maar natuurlijk niet alles in 1 behandeling. En helemaal aangepast op de huid. De huid wordt altijd gereinigd, scrub/peeling, en de huid krijgt een flinke boost door verschillende serums en oogverzorging en dagverzorging.

evt toe te voegen aan de behandeling:

Massage, wenkbrauwen, waxen, verven


Voor thuis krijg je een advies mee, wat je thuis het beste kan gebruiken.

En vergeet niet we doen dit samen!!


Prijzen:

Behandeling 60 min                                         €70,- per behandeling

Kuur behandeling van 3 behandelingen      €201,- per 3 behandelingen

Kuur behandeling van 6 behandelingen      €390,- per 6 behandelingen


Kijk ook eens onder het kopje: Micro Needling