Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Massages 


U hoeft geen klachten te hebben om naar een masseur te gaan. Voor algehele ontspanning en/of het losmaken van knopen bent u bij Body & Skincare Manouk in Hoogeveen op het goede adres. Ontspanning is goed voor algehele ontspanning van lichaam en geest. Door masseren wordt de bloedcirculatie en lymfevaten geactiveerd waardoor de afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.


Hot stone Massage

Met Hotstone massages wordt er gemasseerd met warme stenen, waardoor de warmte dieper in de spieren komt en meer gaat ontspannen.


Wanneer mag er NIET gemasseerd worden: bij ontstekingen, extreme uitputting, besmettelijke huidaandoeningen, vaataandoeningen zoals trombose, maagzweer, spataderen en blauwe plekken 

De Hotstone massages zijn ook te plannen als DUO Behandelingen!Ontspannings/Hotstone Massage

Massage 30 min €27,50 

Massage 45 min €38,50

Massage 60 min €49,50 


Je kan zelf de massage samenstellen/combineren 

Keuze uit: 

- Rug nek schouder massage 

- Beenmassage 

- Arm en hand massage 

- Voetmassage 

- Gezicht nek en decollete massage

- Hoofdhuid massage 
Cupping Massages

De Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuum cups.  Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Dee nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.


Cupping massages:

Cupping Rug Massage (30min)     €34,95

Cupping benen Massage (30 min)     €34,95

Cupping gezichtsbehandeling (40 min)     €46,50