Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

                 


SPA  Gezichtsbehandelingen

Kijk ook eens bij onze specialisatie behandelingen, zoals Micro Needling


Bij Body & Skincare Manouk wordt er gewerkt met natuurlijke producten van SPA Salonnepro. 

Bij SPA Salonnepro vindt je producten en behandelingen die in staat zijn  samen te werken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. 


Synthetische werkstoffen zijn vervangen door hun natuurlijke alternatief. 

De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. 

De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.


1 van de goede redenen om geregeld naar een schoonheidssalon te gaan is om de conditie van je huid op peil te houden. Om zo beschadigingen van buitenaf tegen te gaan. In een basis behandeling van Body & Skincare Manouk zit oa 2 reinigingen, verwijderen van onzuiverheden, masker en tijdens masker een nek en decollete massage voor algehele ontspanning. De behandeling bij Body & Skincare Manouk in Hoogeveen worden alle behandelingen samengesteld naar wensen van klant en de huidconditie. Met de uitgebreide lijn van Botanical beauty kan er voor elk huidtype een persoonlijke behandeling samen worden gesteld. U krijgt profesoinele en persoonlijke thuisadvies. 

Ook zijn de gezichtsbehandelingen als DUO behandeling te plannen, dus gezellig met z'n tweeen tegelijk kan bij Body & Skincare Manouk in Hoogeveen ook!! 

SPA Basis behandeling(45min) €39,95

Elke behandeling is na wens van jouw huid. 

Huidanalyse, Waterdamp, Reiniging, Dieptereiniging, Epileren/harsen wenkbrauwen, Verwijderen van onzuiverheden, Masker, Tijdens het masker een Oogmasker en een ontspannende massage, Serum, Dagverzorging

 

SPA Balance Treatment(60min) €57,50

Elke behandeling is na wens van jouw huid

Huidanalyse, Openingsritueel, Waterdamp, Reiniging, Dieptereiniging, Epileren/harsen van de wenkbrauwen, Verwijderen van onzuiverheden, Cupping Gelaats- nek en decolletemassage, Masker, Tijdens het masker een hand of voet Massage, Oogmasker, serum, Dagverzorging

 

SPA facial lift Treatment(75min)€69,50

Elke behandeling is na wens van jouw huid 

Huidanalyse, Openingsritueel, Waterdamp, Reiniging, Dieptereiniging, Epileren/harsen van wenkbrauwen, Verwijderen van onzuiverheden, Serum/Concentrate, Cupping Gezichtsmassage+Hoofdhuid-Oormassage, Masker, Oogmasker, Tijdens Masker Arm+Handmassage, Serum/Concentrate, Dagverzorging

 


Aanvullende behandelingen

Bovenlip                                                    €7,00

Gezicht waxen                                         € 15,-

Wimpers verven                                     €10,00

BrowTinting                                            €8,00

(Epi/Hars/Verf/Knippen)