Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

         


SPA - De eerste keer bij Body & Skincare Manouk

90 min                          € va. 65,00

Kom je voor het eerst in de salon en/of heb je een specifieke huidwens? En weet je niet zo goed welke behandeling het beste bij jou past? Bij het boeken van deze behandeling gaan we een uitgebreide huidanalyse doen en op basis van deze huidanalyse ga ik je een behandeling adviseren. Samen stellen een gepersonaliseerde behandeling  voor jou samen, een behandeling waar jouw huid behoefte aan heeft. Dit kan elke behandeling zijn die wij aanbieden in ons assortiment.

Evt is het mogelijk om aanvullende behandelingen toe te voegen, als de behandeling dat toelaat. Zoals wenkbrauwen waxen/verven.SPA Skin Improvement

Loop je tegen problemen aan met je huid? Zoals pigmentvlekjes, droge huid, gevoelige huid, roodheid, trekkiger gevoel, onrustige huid of gewoon een boost nodig?

Boek dan een SPA Skin Improvement behandeling. We beginnen met een huidanalyse en kijken dan welke SPA Skin Improvement behandeling het beste bij je huid past en aansluit bij jouw huidwensen.

+- 60 min        €65,00


SPA- Sensitive       Gevoelige of Dunne huid | Couperose | Rosacea

De SPA sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarriere niet aan. Voor de rest een heerlijke ontspannende behandeling voor de gevoelige huid. Met een uitgebreide serummassage van decollete, nek en schouders en komt u heerlijk tot rust. De behandeling wordt afgerond met een Vitamin serum en Calendula oil elixir. En uiteraard met een dag/nacht verzorging.

SPA - Balance         Vette huid | gecombineerde huid

De SPA Balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Deze behandeling is gericht op het diep reinigen van de huid. De onzuiverheden worden tijdens deze behandeling lokaal behandeld met Salicylzuur. De huid wordt diep gereinigd met het Purifying Charcoal Black Mask. Tijdens het masker geniet je van een heerlijke ontspannende decollete nek en schouder massage. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met Organic Jojoba olie en gesloten met een dag/nacht verzorging.

SPA - Oxygen           Hyperpigmentatie | Brightening | Doffe/vale huid

De SPA Oxygen behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken. Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het BioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. Tijdens het masker krijg je een heerlijke ontspannende massage van het decollete nek en schouder. De behandeling wordt afgesloten met een brightening serum en een dag/nachtverzorging. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.

SPA - Hydra               Vochtarm | Droge huid

De SPA Hydra behandeling richt zich op ge droge enof vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans  te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Je krijgt een heerlijke ontspannende serummassage van het gelaat en decollete. De behandeling wordt afgesloten met een hyaluronic serum en Argan oil elixir. En een passende dag/nacht verzorging. De huid wordt soepel en tekenen van droogte nemen af.


Anti Aging

SPA - Boost                   Rijpere huid | Huid met tekenen van veroudering

70 min                              €78,00

De SPA Boost behandeling is een behandeling perfect voor een huid met lijntjes en rimpels. Je ondergaat een activerende massage evt icm cupping waarbij gebruik gemaakt wordt van een rijke olieserum ipv een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief BioCellulose Masker met Stamcel - peptiden. Tijdens het masker krijg je een hand en arm massage. De behandeling wordt afgesloten met een serum, oogverzorging en Rosa canina oil elixir. En een passende dag/nachtverzorging.


           

De SPA Skin Improvement en Anti aging behandelingen zijn inclusief wenkbrauwen waxen/epileren

Aanvullende behandelingen (tijdens een gezichtsbehandeling)

  • Bovenlip waxen              €8,00
  • Kin waxen                        €8,00
  • Gezicht waxen                 €20,00
  • Wimpers verven              €10,00
  • Wenkbrauwen verven    €10,00


Afspraak maken