Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Vaste actie:

Maak je binnen 28 dagen een nieuwe afspraak voor je wenkbrauwen behandeling, wax of gezichtsbehandeling? Dan krijg je bij je volgende afspraak 10% korting
(muv strippenkaarten specialisaties en kuur behandelingen)Your Relaxing Moment

    Even een heerlijk momentje voor jezelf! Want in ons drukke leven van verplichtingen vergeten we ons zelf wel eens. Daarom hebben wij bij Body & Skincare Manouk een aantal behandelingen samengesteld voor pure ontspanning. Alles wat je op dat moment nodig bent. Van heerlijke reinigingen tot uitgebreide massages. Mis je nog iets in de behandeling? Laat het me weten en we stellen een helemaal gepersonaliseerde behandeling voor je samen.SPA - Zen          Alle huidtypen | Pure ontspanning

40min                 €42,50

Een heerlijke behandeling waar ontspanning centraal staat. De huid wordt gereinigd met een reiniging en scrub/peeling en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. Epileren van de wenkbrauwen zit ook bij de behandeling in. En tijdens het masker kan je heerlijk genieten van decollete nek en schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met toner en een passende dag/nacht verzorging.

De behandeling wordt met de producten van SPA uitgevoerd.


Balancing Aroma Treatment           Alle Huidtypen | Pure ontspanning

60 min           €59,50

Heerlijke aroma behandeling, je waant je in een geurenreis. Beginnend met een ontspannende voetenbad met zeezout. De huid herstellen en verzachtend met de Rose water Skin spray. De huid wordt goed gereinigd met een milk en lotion. Daarna aangepast aan de huid een goede diepte reiniging. De dode zee water zorgt voor alle benodigde mineralen in de huid. Heerlijk genieten van een uitgebreide gezichtsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een masker en dag/nacht verzorging.

De behandeling wordt met de producten van Botanical Beauty

 

 Voeten behandeling          Alle huidtypen | Ontspanning | GEEN Pedicure behandeling

45 min             €39,50

Beginnend met een voetenbad, zodat evt eelt verzacht en makkelijk verwijderd kan worden (cosmetisch verwijderd, GEEN pedicure). De nagels worden goed verzorgt met een olie. De overige dode huidcellen worden verwijderd met een heerlijke scrub op basis van zeezout. We brengen een pakking aan en pakken de voeten goed in en dat wordt vervolgd door een ontspannende massage. De behandeling wordt afgesloten door een verzorgende gel voor voeten en benen.


 Aanvullende behandelingen (Tijdens een gezichtsbehandeling)

  • Bovenlip waxen             €8,00
  • Kin waxen                       €8,00
  • Gezicht waxen                €20,00
  • Wimpers veren               €10,00
  • Wenkbrauwen verven   €10,00
  • Voeten Gellak                  €15,00 


Afspraak maken