Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Vaste actie: 

Maak je binnen 28 dagen een nieuwe afspraak voor je wenkbrauwen behandeling, wax of gezichtsbehandeling? Dan krijg je bij je volgende afspraak 10% korting 

(muv strippenkaarten en kuur behandelingen)


Welkom bij Body & Skincare Manouk


Schoonheidssalon Body & Skincare Manouk in Hoogeveen is een kleine gezellige salon, waar we huidverbetering en ontspanning combineren in 1 behandeling met natuurlijke producten van Botanical beauty en SPA Salonnepro. 

Bij ons kan je terecht voor heerlijk een moment voor jezelf maar ook om gezellig samen met iemand een behandeling te ondergaan. We hebben een standaard assortiment met behandelingen, maar zou je nou graag zelf een behandeling willen combineren, dan is dat mogelijk en helpen we je graag verder!


Lopen jij tegen problemen aan met je huid? Zoals pigmentvlekjes, puistjes, verstopte porien, roodheid, verslapping, vochtarme huid, grove porien en of littekens?

Je kan bij Body & Skincare Manouk terecht voor losse behandelingen maar ook voor behandelingen in kuurverband om zo het ultieme huidresultaat te behalen. We maken samen een stappenplan, te beginnen met een uitgebreide huidanalyse en dmv voor- en na foto's om zo de resultaten tussendoor goed bij te houden. 


Bij ons kan je terecht voor o.a. Micro Needling, Biopeel, Fruitzuurbehandeling, Gezichtsbehandelingen aangepast aan jouw huid, wimperextensions, wenkbrauwen, massage en waxen

 Afspraak maken