Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

                                                                     Wie zijn wij?


Mijn naam is Manouk en ben geboren in 1992. Ik heb altijd gewoond in Hoogeveen, sinds kort woon ik (sept 2020) in Nieuwlande. 

Ik ben getrouwd met mijn man Sander en we hebben samen een zoon en dochter, Leroy en Anna Roos.

Ik ben schoonheidsspecialiste sinds mei 2012. Kort na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk voor mijzelf begonnen. Mijn salon was altijd gevestigd aan huis maar sinds januari 2013 zijn de deuren geopend aan de pronckstraat 38 in Hoogeveen. Ik ben in de salon begonnen met 1 stoel en de andere kant van het pand was toen een winkel. Sinds 2016 heb ik mijn salon uitgebreid naar een salon met 2 stoelen om zo duo behandelingen aan te bieden. Vanaf augustus 2022 heb ik mijn team mogen uitbreiden met nog een allround schoonheidsspecialiste, Vera. En daarom gaan we vanaf december 2022 de salon uitbreiden met nog een salon in hetzelfde pand. Om zo jullie als klanten meer keuzes te geven qua inplannen en jullie zo sneller van dienst te kunnen zijn.

Ik vind het belangrijk om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen en om zo ook mee te gaan met de tijd en de nieuwe ontwikkelingen in de beauty branche. En zo nog meer kennis en advies aan jullie als klanten over te kunnen brengen.