Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Co2 Carboxy Therapie + Ultra V-Lift Mask  |    €99,00

Een naaldvrije behandeling helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.


Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. 


De donkere cirkels en eventuele vetzakjes rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.
Tijdens het masker maken de rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.


Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten, dit kan een tintelend gevoel geven,  het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt ervoor dat het direct de huid in gaat.  De huid kan ook wat warmer aan gaan voelen door het stimuleren van de doorbloeding. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.


Het is een behandeling die steeds meer vrouwen in de wereld ondergaan. Bijna alle delen van het lichaam kunnen worden behandeling met carboxy.


De behandeling kent de volgende huidverbeterende werking:
Verbetert de huidtextuur en teint
Elasticiteit van de huid verbetert
Huid wordt strakker en egaler
Vermindering van Acne (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie die acné veroorzaakt)
Effectief bij Rosacea en vasculaire veranderingen
Donkere wallen verminderen
Grove poriën verkleinen