Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Vaste actie:
Maak je binnen 28 dagen een nieuwe afspraak voor je wenkbrauwen behandeling, wax of gezichtsbehandeling? Dan krijg je bij je volgende afspraak 10% korting
(muv strippenkaarten specialisaties en kuur behandelingen)


Brow bar


Henna Brow Treatment | €27,50

Je krijgt full brow wax en Brow mapping als dat nodig is. Brow mapping is dat de wenkbrauwen worden uitgemeten om zo de wenkbrauwen zo gelijk mogelijk te krijgen. En daarna worden de wenkbrauwen met Henna verf in model geverfd, 5 verschillende kleuren. Het is de bedoeling met Henna verf dat de huid mee geverfd wordt. De verf blijft tot 14 dagen op de huid en tot 6 weken in de haren. Dit is een mooie behandeling als je bijv nog twijfelt over permanente make up. Wat moet je niet doen met Henna Brows: Niet teveel boenen met een reiniging, geen olieproducten gebruiken bij de wenkbrauwen, niet na de behandeling gelijk de wenkbrauwen nat maken, laat ze 2 uur drogen. Deze behandeling kan wel tijdens een zwangerschap. Alleen kan het zijn door de hormonen dat het minder lang blijft zitten, dat is per persoon verschillend.


Full brow Wax  | €15,00

Als het nodig is, wordt er dmv Browmapping de wenkbrauwen in vorm gebracht. Met Brow mapping worden de wenkbrauwen uitgemeten om ze zo gelijk mogelijk te krijgen.


Browlift | €36,95

Het liften van de wenkbrauwharen. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauwen een stuk voller lijken. Je hebt wel 4 tot 6 weken plezier van het resultaat. Deze behandeling is inclusief het waxen, shapen en verven van de wenkbrauwen. Deze behandeling kan niet icm Henna verf. 


Wenkbrauw behandeling incl verf   |   €19,50

Met deze behandeling worden de wenkbrauwen gewaxt enof geepileerd. Daarna in model geverfd met Refectocil. We hebben diverse kleuren en gaan kijken welke het beste bij jou past. Je hebt wel 4 tot 5 weken plezier van dit resultaat.


Epileren  |  €10,00Lash bar


Wimpers verven   |  €15,00

Resultaat: tot 6 a 8 weken

Lash Lift incl. verven |  €49,50

Met de Lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 6 a 8 weken lang. Deze behandeling is icm wimpers verven. De behandeling kan tijdens een zwangerschap, alleen kan het door de hormonen zijn dat de behandeling minder goed pakt of de krul er sneller uitzakt.


Afspraak maken