Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Cupping Behandelingen

De Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuum cups.  Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Dee nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.Cupping Rug Massage (30min)                  |    €37,95

Bij de cupping rug behandeling wordt er gemasseerd met cups, om zo de doorbloeding te stimuleren. Om pijnlijke spieren mee te behandelen, om ze zo sneller los te maken.


Cupping benen Massage (30 min)             |   €37,95

Bij de cupping been behandeling wordt er gemasseerd met cups, om zo de doorbloeding te stimuleren. Om pijnlijke en vermoeide benen te behandelen. Je kan deze behandeling ook inzetten om cellulitis te verminderen.


Cupping gezichtsbehandeling (40 min)   |   €49,50

Bij de cupping gezichtsbehandeling worden er meerdere reinigingen uitgevoerd en verschillende massages. Tijdens de reinigingen en massages worden de kleine cups gebruikt om de doorbloeding te stimuleren. Om zo lijntjes en rimpels te verminderen en waardoor de producten die worden aangebracht tijdens de behandeling, beter door de huid worden opgenomen.

 

Afspraak maken