Body & Skincare Manouk
Voor optimale ontspanning

Mama (to be) behandeling

Sinds kort kan je terecht bij ons voor de mama (to be) behandelingen. Heerlijke gecombineerde behandelingen voor de beste ontspanning.

We hebben 3 verschillende behandelingen, die je kan boeken vanaf 16 weken zwangerschap. Allemaal aangepast aan jouw behoeftes op dat moment. Behandelingen voor tijdens de zwangerschap maar ook als je kindje geboren is, hebben we een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de kersverse moeder.

Wij hebben geen speciale zwangerschap stoel. De massages worden uitgevoerd op een verwarmde stoel, op je zij (of als je liever zit kan dat ook), met een heerlijke zwangerschapskussen om zo de perfecte houding te krijgen.

Tijdens onze behandelingen gebruiken we natuurlijke producten. Want jij en je baby verdienen het beste.


 Tweede trimester behandeling

Een heerlijke behandeling beginnend met een voeten bad, met aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling aangepast aan je huid, met een uitgebreide gezichtsmassage. In het tweede trimester heb je vaak al veel last van je voeten/benen of handen/armen. Daarom kan je kiezen tussen een verlichtende massage bij onrustige benen of wanneer je vocht vasthoudt, voor een Been/Voet massage. Of een ontspannende arm en hand massage. Zodat je kan kiezen wat op dat moment het beste bij je past.

Voeten bad + Gezichtsbehandeling + voet/beenmassage of arm/handmassage     105 min    €95,00

Derde trimester behandeling

 Een heerlijke behandeling beginnend met een voeten bad, met aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling aangepast aan je huid, met een uitgebreide gezichtsmassage. In het derde trimester is je buik al flink gegroeid en krijg je misschien al wat meer rugklachten en begint je buik misschien al in de weg te zitten of  een stuk zwaarder te voelen. Daarom kan je tijdens deze behandeling kiezen tussen een rug massage, buikmassage of been/voet massage. Zodat je kan kiezen wat op dat moment het beste bij je past.

Voeten bad + Gezichtsbehandeling + Rug massage of Buik massage of Voet/been massage      105 min  €95,00

 Mama Behandeling

 Deze behandeling is te boeken vanaf 8 weken na je bevalling. 

Even een momentje voor jezelf, even ontspannen. Je hebt een bevalling achter de rug en alles is overweldigend. De spanning  en moeheid slaat misschien toe, door weinig slaap en gebroken nachten. Dan kan je wel even een ontspannende behandeling gebruiken. Beginnend met een ontspannende gezichtsbehandeling aangepast aan jouw huid. Tijdens het masker krijg je een decollete en nek massage. En aansluitend een been/voet massage, gevolgd door een rug massage. Want dit heb jij verdiend!

Gezichtsbehandeling + Been/voet massage en Rug massage   105 min  €95,00